Konduktív fejlesztő tábor Gyulán

KONDUKTÍV FEJLESZTŐ TÁBOR A Gyulai Pető Prémium Ponton 
 
A Pető András Főiskola Regionális és Prémium Szolgáltatási osztálya cerebrál parézissel élő gyermek számára nyári tábort hirdet. A konduktív fejlesztő programnak a Gyulai Várfürdő területén működő Pető Prémium Pont ad otthont. 
A tábor időtartama két hét, 2017.augusztus 7- 18-ig, de lehetőség van egy hétre is jelentkezni augusztus 7-től vagy augusztus 14-től. 
A tábor célja, hogy a gyermekek és szüleik konduktív szemlélettel olyan megoldásmódokat tanuljanak, amelyek alkalmazásával az életminőségük, önállóságuk jelentősen javulhat.  A komplex konduktív fejlesztés nem csak a gyermek mozgásállapotát javítja, hanem átfogóan a pedagógia oldaláról közelíti meg a mozgástanulást és a személyiségfejlesztést egyénre szólóan kialakított célokkal és feladatrendszerrel. 
 
A program legkevesebb 6 fő regisztrációja esetén indul. Elsősorban óvodás- és iskoláskorú gyermekek jelentkezését varjuk. 
A tábor kedvezményes díja 72.400,- HUF/ hét, mely további támogatást követően 22.000,- HUF/hét
(a díj NEM tartalmazza a szállás és ellátás költségét)
 
A jelentkezéshez regisztráció szükséges.
Regisztrálni 2017.06.30-ig a következő oldalon lehet: https://docs.google.com/forms/d/1WX32NonH1BTAEKB7hboObagEDRGQn8hVglj6nLykl-A/edit
 
 
A jelentkezések elbírálásáról konduktív pedagógiai szakmai bizottság dönt a regisztráció, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre beküldött dokumentációk alapján. Regisztráció nélkül a jelentkezést nem tudjuk befogadni.
 
A TÁBOR RÉSZTVEVŐSZÁMA KORLÁTOZOTT, így nem garantált, hogy minden jelentkezőt be tudunk fogadni.
 
Reggel 9:00 előtt és délután 15:00 után gyermekfelügyeletet nem biztosítunk. A Várfürdő területén finom és meleg ételt felszolgáló étterem működik, ahol akár az egész család étkezése kényelmesen megoldható.
 
A fejlesztő programok hétfőtől péntekig zajlanak, szombat-vasárnap szünnap. 
 
A táborban tervezett komplex konduktív pedagógiai fejlesztő program az alábbi célok szerint alakul: 
- testkép-testséma fejlesztése
- érzékelés-észlelés fejlesztése
- aktív erősítés, lazítás, nyújtás tanulása
- szocializáció
- alkalmazások tanulása az élet minden területén (hely-, helyzetváltoztatás, percepció, tanulás, önellátás)
 
A program ideje alatt a kísérő családtagok a Gyulai Várfürdőben pihenhetnek és feltöltődhetnek. A Várfürdő egyéb gyógyászati szolgáltatásairól, azok élettani hatásairól, ellenjavallatokról részletes tájékoztató található a https://varfurdo.hu/ oldalon.