A Huawei támogatásából újulhatnak meg a Pető Intézet fejlesztő eszközei

Karácsonyi jótékonysági kampánya keretében a Pető Intézet fejlesztő eszközeinek és bútorainak megújítását, valamint egy speciális fejlesztő eszközökkel felszerelt tornaszoba kialakítását is támogatja a Huawei Technologies Hungary Kft. A világ vezető technológiai vállalata – amely hazánk második legnagyobb kínai befektetője – a hivatalos Facebook-oldalán meghirdetett #BePresent kampányában minden egyes felhasználói komment után 500 forinttal támogatja a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványt.

 
Az összegyűlt adományt a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány a Pető Intézet és a Huawei által közösen meghatározott fejlesztési célokra fordítja. A támogatásból egy speciális fejlesztő eszközökkel felszerelt tornaszobát alakít ki az intézmény az integrált óvodai  csoportok részére, továbbá az összegből lehetőség nyílik az új fejlesztésű – jelenleg szabadalmaztatás alatt álló – Pető-bútorok beszerzésére a Pető Intézet óvodai csoportjai, valamint a jövő tavasszal megnyíló első, gyulai Pető Pont részére. Az adományból emellett a régi, elhasználódott Pető-bútorok – fokos székek és priccsek – megújítására, valamint a bentlakó óvodások részére bútorok és fejlesztő játékok beszerzésére is sor kerül.  
 
A kezdeményezéshez olyan hírességek csatlakoztak, mint Szalai Ádám focista, Berki Krisztián tornász, Debreczeni Zita, Rizsavi Tamás és Bársony Bence fotósok, illetve olyan népszerű bloggerek, mint Viszkok Fruzsi, a Fashionsoul, vagy a Chloe from the Woods bloggerei.
 
A kommenteket az alábbi Facebook poszt alatt várjuk:
 
A teljes sajtóközleményt kérjük, ide kattintva olvassák el! Kérjük, segítsen Ön is a Pető Intézet gyermekeinek egy-egy kommenttel!